Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Szentelt Egészség harmonizáló termékek

EGÉSZSÉG HARMONIZÁLÓ EZÜST KOLLOID

A kolloid ezüst jelentősen részt vesz az egyik legfontosabb immunrendszert alkotó, a T-limfociták érlelésében. Emellett kering a vérkeringésben, ahol a vele kapcsolatba kerülő kórokozó vírusokat, baktériumokat, gombákat és a penészt pusztítja, amivel nagyban hozzájárul a szervezet immunitása növelésében.

A kolloid ezüst csak az egysejtű szervezeteket és néhány többsejtű parazitát semmisít meg. Egysejtű kórokozó a mikroorganizmusok összes fajtájából közel 97%. Az egészségügyi világszervezet (WHO) szerint 670 betegség okozója tartozik ide.

A kolloid ezüstnek van még egy kellemes jellemzője, hogy kémiailag semleges az összes folyadékhoz és gyógyszerhez, az antibiotikumokat is beleszámítva. Nem ingereli az emésztőrendszert, ami azt jelenti, hogy a kolloid ezüstöt bátran használhatják akut gyomorsavval, gyomorégéssel, görcsökkel és más emésztési problémákkal szenvedő emberek is. A kolloid ezüst kutatása kimutatta, hogy a legtöbb baktérium és vírus nem képes önvédelmi mechanizmust kifejleszteni ellene. 

A kolloid ezüst alkalmazásának módszerei:

A leghatékonyabb módszer a belső használatra,  általában reggel és este inni az eszüstöt, és közben laktobaktériumokat fogyasztani megfefelő joghurtok vagy tabletta-folyadék formájában, mint a Protexin, stb. A kolloid adagolása az oldat ppm koncentrációjától függ. Továbbá végezhetünk szájöblítést – többek között eltünteti a szájszagot, eltávolítja a foglepedék baktériumokat. Nagyon hatékony a toroköblögetés és a orrüregöblögetés is. Lehet hüvelyöblögetést, végbél fertőtlenítést, fültisztítást is ezzel végezni. Akne, kiütések, akcéma, horzsolások és vágási sérülések, rovarcsípés helyek és különösen a gombák érintette helyek külső kezelésére is kiváló. A kolloid ezüst a leghatékonyabb folyadék közé tartozik a teljes szervezet elgombásodása ellen. 

Háziállatoknál a kolloid ezüsttel bekenhetjük a sebeket és kiütéseket, ugyanúgy fertőtleníthetjük a játékaikat és edényüket. Még a házi virágokat is, különösan ha fertőzöttek vagy a parazitákat le lehet öntözni kolloid ezüsttel. Tegyen az öntözővízbe pár cseppet, és meglátja, hogy a növény tovább friss marad.

 A minőségi kolloid ezüst: Az ezüst  nyomelem hatása védelmi jellegű és erősíti az immunrendszert. 

Biztosnágos, nem mérgező, antibiotikumként működik, több mint 670 kórokozót elpusztít, elpusztítja a gombákat és a penészt, segíti a sejtek fejlődését, nem tárolódik, nem ingerli a nyálkahártyát, nem okoz függőséget, nem tartalmaz gyököket, tisztítja és fertőtleníti a vizet, gyulladáscsökkentő hatású, fertőtlenít, bioasszimilációs – közvetlenül a szövetekbe hatol, nem ingerli a szemet, nem reagál egyébb gyógyszerek alkalmazásával, erősíti a szervezet immunítását, biztonságos a terhes és szoptató anyáknak, szintelen, szagtalan.

Figyelem: Soha ne használja ezüst metál érzékenység esetén! Ne használjuk az EDTA intravénás kelát szerrel!!

A kolloid ezüst, mint határozott kezeléstámogató szer a teljesség igénye nélkül: Infulenza, nátha, mandulagyulladás - torokgyulladás, fekély, végbélnyílás viszketés, kankó, vérhas, aranyér, bő fehér folyás, húgyhólyag-gyulladás, mérgezést okozta toxinok a vérben, torokgyík, prosztata gyulladás, rózsahímlő, ízületi gyulladás, mellhártyagyulladás, vérmérgezés, rák, reuma, kolera, diabétesz, herpesz, kiütés, Stafylococcus-gyulladás, Streptococcus fertőzés, gyomorgyulladás, szifilisz, vékonybél problémák, tuberkulózis, AIDS, Malária, erjesztőgomba fertőzés, vérparazita, agyhártyagyulladás, megfázás, vastagbélgyulladás, hasmenés, prosztata megnagyobbodás, súlyos ízületi reuma, szamárköhögés, tüdőgyulladás, hastifusz... Az ezüst nem csak megöli a betegséget okozó szervezeteket, hanem nagyban hozzájárul a csont növedéséhez és gyorsítja a bőr gyógyulását és a lágyszövet sérülés regenerálását.

Használati módszerek: Kolloid ezüst oldatot orálisan, helyben, vaginálisan, análisan,  adagolják toroköblögetésre valamint fülcseppként. Lehet porlasztóval is adagolni. Légutak fertőzésénél ezt biztonságosan használhatja levegő párologtatóba vagy nedvesítőkbe. 

Külső használatra: A kolloid ezüst alkalmazása karcolásokra, orrba vagy szembecseppentésre teljesen fájdalommentes, mivel nem pusztítja el a szöveteket. Az oldatot közvetlenül a bőrre, borogatás vagy porlasztó segítségével ezeknél a sérüléseknél használhatjuk:Égések, bőr leégés napozás közben, akne, bőrviszketés, herpesz, erjesztőgomba fertőzés, puha bőrszemölcsök, bőrregenerálás, fül és orrfertőzés, akut kötőhártya gyulladás, bőrgombák, kanyaró, bőrgyulladás, nyílt sebek és sérülések, rovarcsípés, pikkelysömör, szemölcsök. 

 

Figyelem: Ne tegye ki a kolloid ezüsttel megmosott helyeket közvetlen napfénynek! Beöntések: 4 kiskanál (20 ml) kolloid ezüst 1 liter vizre. Belső adagolás: A kolloid ezüstöt szájon át adagoljuk szinte minden probléma kezelésénél. Az oldatot tartani kell a szájüregben a nyelv alatti részben min. 3 percig (minél tovább, annál jobb). Azonnal felszívódik a véráramba és ezt követően  a sejtekben. Néha az oldatot szükséges orálisan is használni és külsőleg is, mint pl, az akne esetében. Az ezüst kiválasztódik a vesében, nyírokrendszerben és a belekben.

Javasolt felhasználás (felnőttek):

Profilaktikusan: 1 kiskanál naponta (kb. 5 ml)

Megfázásnál, fertőzéseknél, influenzánál:  napont 4*1 kiskanál (4*5 ml)

Hosszú távú betegségeknél:  naponta 2*1 kiskanál (2*5 ml)

Gyors vitalitás növelésre:  6 kiskanál (egész nap)

Mint emésztést támogató szer: étkezés előtt kb. 1 kiskanál (5 ml)

Várandós nők és szoptató anyukák, csak orvosi konzultáció után

A szervezet áttisztítása:

Ajánlatos 21 napos kolloid kúrára átmenni. A test tisztítás hatásának növelésére és felgyorsítáásra a kúra alatt nem javasolt hús, hal és tojás, kémiailag tartósított termékek és élelmiszerek fogyasztása (cigaretta, alkohol, stb). A teljes kúra alatt ajánlott naponta legalább 2 liter tiszta víz ivása. 

Adagolás: 

Az első 5 nap alatt ajánlott 5 ml-t használni naponta (1 kiskanál)

további 5 nap 10 ml naponta (2 kiskanál)

Következő 5 napban 15 ml (3 kiskanál)

A kúrát 20 ml használattal 6 napon át befejezzük.

Mellkéhatások: 

Szorványosan előfordulhat Herxheimer reakció, amit a felgyűlemlett méreganyagoktól megtisztított szervezet vált ki, amelyek a vérkeringésbe kibocsátás során rövidtávú problémákat okozhatnak, mint pl: fáradtságot, gyengeség érzést, látszólagos egészségügyi állapot romlást, enyhe hasmenést,  (ebben az esetben helyénvaló a hasznos bélbaktériumok feltöltése joghurt vagy probiotikum fogyasztásával. Ajánlatos a nagyobb mennyiségű víz ivása, 1-3 liter naponta, hogy megakadályozzuk a kiszáradást). Ezekben az esetekben a megoldás az adag felére csökkentése.Azoknál a személyeknél, akik túlérzékenyek az eszüstre, előfordulhatnak többek között duzzanatok, kiütések, a szem gennyezése és erős nátha. Ebben az esetben abba kell hagyni a kolloid ezüst használatát.

 Tárolás: Tartsa kellő távolságban a mágneses mezők forrásaitól (televízió, mikrohullámú sütő, számítógép, stb) és a napfénytől. Ne fagyassza le!

 


3termék 13