Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

LEVÉL AZ ELHUNYTHOZ

LEVÉL AZ ELHUNYTHOZ

 

Kellékek: 

  • Szentelt Szén 
  • Szentelt fehér bor 
  • Szentelt lúdtoll 
  • Szentelt papír 
  • 2 db Szentelt fekete gyertya 
  • Szentelt levendula 
  • Szentelt Dobozka 
  • Szentelt Szantálfa füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő

 

Gyakran, sőt szinte sohasem tudjuk igazán feldolgozni egy szerettünk elvesztését. Ez a varázslat a saját érzelmeinken is enyhít, illetve a szerettünkhöz is eljuttathatjuk a még utolsó ki nem mondott szavakat. 

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Szantálfa füstölő megnyugtatja az elmét, segít koncentrálni, felemeli a tudatot a hétköznapi síkról. Csillapítja a felkavarodott érzelmeket. Nyugtatja a testet és lelket. Eloszlatja a nyugtalanságot és az ingerlékenységet. Használata nyitottá és megértővé tesz. Erősíti az eltökéltséget és világosabbá teszi a gondolkodási folyamatot. Feléleszti a szunnyadó szellemiséget. 

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

A szenet elsőnek törd össze, majd keverd össze a borral, figyelve az állagára és a színére, hogy tökéletes tintát kapjunk, amibe majd mártjuk a lúdtollat az íráshoz. 

A papírt tedd a két gyertya közé. Írd a következőt: 

“Gyászolok, szomorúságom felől nincs kétségem. Leírom, mi szívemben rejlik, melyet csak én látok; azokat a szavakat, azt a csendet, melyeket elfelejtettünk mondani, mikor tehettük volna. Fogadd ezt a papírt, mint ígéretet, hogy nem felejtelek, nem szűnlek gyászolni, míg életem utolsó lángja fénylik.” 

Ezután írd le mi bánt, gyászod lényegét, hogy miért is nehéz elengedni. Írd le, amit még szerettél volna elmondani. 

Ha kész vagy, hajtsd össze a papírt háromszor és pecsételd le a gyertyával, majd levendulával együtt tedd egy dobozba. A dobozt ásd el vagy égesd el. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.