Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

VARÁZSOLD VALÓRA A KÍVÁNSÁGOD

VARÁZSOLD VALÓRA A KÍVÁNSÁGOD

 

Kellékek: 

  • 1 db Szentelt piros gyertya 
  • Szentelt Lópatkó 
  • Szentelt Kívánság papír 
  • Szentelt Fekete toll 
  • Szentelt Csipesz
  • Szentelt Levendula füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő

Ezt a varázslatot végezd egy megtisztított és sötét szoba közepén. Az asztalra rakj egy piros gyertyát, s egy patkót tegyél köré. 

A szertartást a Levendula és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás. 

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Egy darab kívánság papírra írd rá a szentelt fekete tintájú tollal azt, amit szeretnél elérni vagy megkapni. Vigyázz a megfelelő megfogalmazásra! 

Miközben írsz, énekeld vagy kántáld az alábbi igézetet: 

“Itt és most leírom azt, amit akarok, 

Elérem ezzel, hogy teljesüljön az álmom. 

Amit én akarok, amit én kérek, fontos, 

Kívánságom szerint valóra válik már most.” 

 

A kívánság papírodat hajtsd félbe keresztben négyszer. Fogd meg egy csipesszel, tartsd a gyertya lángjába, s hagyd, hogy elégjen. Eközben képzeld el, hogy a kívánságod máris teljesült. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.