Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

SZÍV ENYHÍTÉSE VARÁZSLAT

 SZÍV ENYHÍTÉSE VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt babérlevél 
  • Szentelt piros tintájú toll 
  • Szentelt Tűzállótál 
  • Szentelt Rózsakvarc 
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Jázmin füstölő

 

Ez a varázslat segíthet a kapcsolatotok kialakításában, ha a másik fény teljesen elzárkózik tőled. Enyhíti a feszültséget, ám észben kell tartanod, hogy mellette neked is aktívan kell dolgoznod, hogy a varázslatnak esélye legyen hatni. 

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

 

Rajzold rá ezt a szigillumot a babérlevélre a tollal. Ahogy rajzolod, vizualizáld, ahogy a célszeméllyel beszélsz, nyitott, nyugodt a társalgás. Próbáld meg ezt az érzést, ezt az energiát a szigillumba küldeni. Érezd, ahogy a pozitív érzés a kezeden keresztül feltölti a szigillumot. 

Tedd a tálba a babérlevelet és gyújtsd meg. Ahogy a füstje száll, a varázslat elindul. A kihűlt hamvakhoz tedd a rózsakvarcot és mondd a következőt: 

“A zárt szív most megnyílhat, 

Gyűlölet, félelem el is illan. 

Nyiss felém, lépj közelebb, 

Ne legyen más, csak szeretet.” 

Ha kell ismételd meg a varázslatot minden héten vasárnap. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.