Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

KÍVÁNSÁG VARÁZSLAT

KÍVÁNSÁG VARÁZSLAT 

 

Kellékek:  

  • 1 db Szentelt papírlap 
  • Szentelt fekete tintájú toll 
  • 1 db Szentelt fehér gyertya 
  • Szentelt Levendula füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő

 

A szertartást a Levendula és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

A mágikus szertartás: 

Fogd a lapot, s rajzol egy ötszöget a közepére. 

Próbáld egy-két szóban megfogalmazni a kívánalmad tárgyát, s ezeket írd bele az ötszögbe. Közben folyamatosan gondolj a kívánságodra. 

Ha ezzel megvagy, hajtsd félbe 2X a papírt. 

Gyújtsd meg a gyertyát, és csepegtess a papírra viaszt, majd gyújtsd fel a gyertyát. 

Rakd olyan helyre a lapot, ahol naponta sokszor megfordulsz, majd hagyd ott 3 napra. Minden nap mond el hangosan a kívánságod. 

A harmadik napon gyújtsd meg újra a gyertyát, és hamvaszd el a papírt, majd szórd ki a hamvait az ablakon, hogy a szél messzire elküldhesse a kívánságot. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.