Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

ÉRZELMEK GYÓGYÍTÁSA VARÁZSLAT

ÉRZELMEK GYÓGYÍTÁSA VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt Citromfű 
  • Szentelt Eukaliptusz 
  • Szentelt Babérlevél  
  • Szentelt Rózsakvarc 
  • Szentelt Fehér vagy kék gyertya 
  • Szentelt Jázmin füstölő
  • Szentelt Szantálfa füstölő
  • Szentelt üveg, ami folyadékot tud tárolni 

 

Keress egy helyet, ahol folyóvíz található. Vidd a növényeket és az üvegcsét is. Ha nincs a közeledben folyó vagy patak, megteszi a tó is. Ha tél van és minden fagyott, akkor gyűjts havat vagy jeget és várd meg míg felolvad.

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás. 

A Szantálfa füstölő megnyugtatja az elmét, segít koncentrálni, felemeli a tudatot a hétköznapi síkról. Csillapítja a felkavarodott érzelmeket. Nyugtatja a testet és lelket. Eloszlatja a nyugtalanságot és az ingerlékenységet. Használata nyitottá és megértővé tesz. Erősíti az eltökéltséget és világosabbá teszi a gondolkodási folyamatot. Feléleszti a szunnyadó szellemiséget. 

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Hallgasd a csobogó vizet, ha szükséges képzeld el, vagy keress rá az interneten. Engedd felszabadulni az érzéseid. Ha úgy érzed sírj, röhögj, dühöngj, csak engedj szabadjára mindent. 

Majd mondd ezt: 

“A víz a gyógyulásra, 

A növény az enyhülésre, 

És újra boldog leszek.” 

 

Fogd a tárolót, tedd az oltárodra vagy a felületre, ahol dolgozol. Helyezd el a Rózsakvarcot, majd mellé a gyertyát. Gyújtsd meg a gyertyát. Majd mondd: 

“Eljött az idő, hogy erős legyek. Eljött az idő, hogy afelé forduljak, amit szeretek. Azt kell tennem. Ami boldoggá tesz és olyanokkal lennem, akik szeretnek. Ez segít a gyógyulásban, ez ad nekem erőt.” 

 

Helyezd a követ a zsebedbe és hordd magadnál nappal, majd tedd a gyertya és a víz mellé éjjelre. 

Amint a zsebedbe teszed mondd ezt: 

“Szeretem magam. 

Engedem, hogy mások szeressenek. 

Szükségem van a barátaimra. 

A kő emlékeztető, hogy mások törődnek velem és sohasem vagyok egyedül. 

Ez segít a gyógyulásban, ez ad nekem erőt.” 

 

Fújd el a gyertyát, oltsd el a füstölőket és menj utadra. Ezt a rítust ismételd meg minden reggel, három napon át. Ha szükséges addig, míg szükséged van rá. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.