Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

GYÓGYÍTÓ FÜRDŐVARÁZSLAT

GYÓGYÍTÓ FÜRDŐVARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt fehér színű gyertya 
  • Szentelt Szegfűszegolaj
  • Szentelt szantálfaolaj 
  • Szentelt só 
  • Szentelt Levendula füstölő
  • Szentelt Jázmin füstölő

A szertartást a Levendula és a Jázmin füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Tegyél egy égő fehér színű gyertyát, egy kevés gyógyító olajat a fürdőszobába. A gyertya lángja mellett engedj a kádba nagyon forró vizet (de ne keveset). Hints bele kevés sót, adj hozzá néhány cseppet a gyógyító olajokból és lépj a kádba. 

Lazulj el. Érezd, amint a forró, sós víz átjárja a pórusaidat a bőrödön keresztül, fertőtlenítve tested beteg részét. 

Azt is elképzelheted, hogy a “fekete férgek” elhagyják a testedet, s amikor úgy érzed, hogy a víz megtelt velük, húzd ki a kád dugóját. Miközben lefolyik a víz, kántáld a következőt: 

“Elhagyja a betegség a testemet, 

A vize, a messzi tengerbe megy.” 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.