Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

ÁLOMVÉDELEM VARÁZSLAT

ÁLOMVÉDELEM VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt citromlé 
  • Szentelt só 
  • Szentelt Napraforgóolaj 
  • Szentelt üst
  • Szentelt fekete tintájú toll 
  • Szentelt Papír 
  • 1db Szentelt fekete és 1 db Szentelt piros gyertya 
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Mirha füstölő

 

A szertartást a Zsálya és a Mirha füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést.

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Az üstben keverd össze a citromlevet a tengeri sóval és az olajjal. 

Ülj le a földre és tedd magad elé az üstöt. 

Ülj kényelmesen. 

Helyezd az üst bal oldalára a piros, jobb oldalára a fekete gyertyát. 

Hajtsd félbe a papírt és tedd félre. 

Gyújtsd meg a baloldali majd a jobboldali gyertyákat. 

Csukd be a szemed és képzelj egy gömböt. Ebben a gömbben középen ülsz te, és szeretnél kiszabadulni. Lásd a piros és a fekete gyertya fölött keringeni a gömböt, amiből ki akarsz jutni. Figyeld, ahogy a gyertyák körül egyre gyorsabban forogsz a gömbben. 

Aztán lásd magad, amint egy mágikus pillanatban sikerül kiszabadulnod a gömbből, s érezd, hogy ez milyen remek érzés. 

Nyisd ki a szemed, és a darab papír egyik felére rajzold le, amit a gömbből láttál. A másik felére pedig írd le a legnagyobb félelmedet, ami gátolta, hogy kijuss a gömbből. 

Nyisd szét a papírt. A rajzos felét gyújtsd meg a piros ó, az írásos felét a fekete gyertyával, és dobd az égő papírt az üstbe, 

Hagyd, hogy teljesen elégjen. 

Oltsd el a gyertyákat, és dobd az üstbe. 

Állj fel, s fogd az üstöt, és a teljes tartalmát ásd el egy lyukba. Jól takard be földdel, hogy senki ki ne ássa. A varázslat így lesz teljes, s álmaid nyugodttá válnak.  

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.