Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

EGY IGAZI SZÉPSÉG VARÁZSLAT

EGY IGAZI SZÉPSÉG VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt virágföld 
  • 1 db Szentelt sárga gyertya
  • 1 nagy tükör, amiben egész tested látod, ha elé ülsz 
  • Szentelt Pacsuliolaj 
  • 1db Szentelt virágcserép 
  • Szentelt virágmag
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Mirha füstölő

A nagy tükör előtt végezd a varázslatot. Kezd hétfőn este, nővő Hold idején. 

A szertartást a Zsálya és a Mirha füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Kend meg a gyertyát a Szentelt pacsuliolajjal. Ülj le a tükörrel szemben, és tedd a tál földet a tükör és magad közé. 

Gyújtsd meg a gyertyát, majd nézz mélyen a tükörbe. Koncentrálj a képre, amit látsz, ügyelve arra, hogy ne a hibákat keresd. Most az a dolgod, hogy megtaláld magadon, magadban a legszebb dolgokat. Tehát nem csak a fizikai szépséget keresd, hanem a jó tulajdonságaidat is, amik a belső szépségedet, a kisugárzásodat adják. 

Fontos, hogy közben ne gondolj olyasmikre, amiket nem szeretsz magadban, ne gondold, hogy bármit is meg kéne változtatnod magadon. Érezd azt, hogy mindened olyan, amilyennek lennie kell, és a lehető legcsodálatosabb ettől, hiszen így vagy Te az, aki vagy: 

Egy gyönyörű és szeretetreméltó egyéniség. 

Végezd el ezt a rituálét 3 egymás utáni este, egyre több jó érzést beletéve. 

Miután az egész gyertya leégett a harmadik alkalom végére az esetleg a földben maradt viaszt tedd a cserép aljába, majd dobj rá egy adag földet. Tedd bele a virágmagot, majd fedd be földdel. Locsold meg, s tedd arra a helyre, ahol látod, de a kikelő virágnak is megfelelő lesz a növekedéshez. 

Gondozd a leendő növényedet. Ne csak vízzel tápláld, hanem küldj neki szeretetenergiát is, mint ahogyan önmagaddal is ezt tedd. Így mindkettőtök szépsége kivirágzik. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.