Rólunk

Üdvözlünk Benneteket!

Webáruházunk hiánypótló a maga területén. Kínálatunkban csak olyan dolgokat-termékeket találtok, melyeket különböző mágiával kapcsolatos szertartásokhoz használhattok.

Nálunk mindent megtaláltok, legyen az keresztény, zsidó, angyal, egyiptomi, pogány, voodoo-mágiához szükséges felszerelés!

Akár párkapcsolati, pénz-siker, átok-rontás, gyógyítás legyen a célotok: itt találtok hozzá kellékeket. Valamint olyan tárgyakat, melyek megvédik, pozitív energiával töltik fel viselőiket, használóikat.

Ha nincs saját szertartásotok: Kaptok tőlünk!

Válaszd ki a szertartáscsomagjaink közül a Neked szügségeset és mi leírással, pontos útmutatással és az összes kelléket mellékelve elpostázzuk Neked.

Párkapcsolati témával kapcsolatban mindig írjátok meg saját, illetve ha van a szertartásban másik személy, úgy az Ő csillagjegyét is! Amennyiben esetleg nem ismeritek, azt is jelezzétek felénk!

Minden tőlünk vásárolt eszköz-felszerelés a szükséges "Energiával" rendelkezik. Ezért fontos kiemelnünk azt a tényt, hogy a már átvett eszközt-felszerelést az arra vonatkozó szabályozás alapján vissza lehet küldeni, de az "Energia" ott marad felhasználatlanul és "kötő" eszköz-felszerelés nélkül galibákat fog okozni!