Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

TISZTÍTÁS ÉS ÁLDÁS ÚJ OTTHONODRA

Tisztítás és áldás az új otthonodra 

Kellékek: 

  • Vödör víz 
  • Szentelt Van-Van olaj 
  • Szentelt só 
  • Szentelt Jázmin füstölő
  • Szentelt Levendula füstölő

A szertartást a Jázmin és a Levendula füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Ez az egyszerű eljárás biztosítja az új otthonod energetikai tisztulását, és egyben meg is áldja azt, hogy a nem kívánatos hatások elkerüljék. 

Moss le minden fa borítást, üveget, csempét és bútort, és moss fel úgy, hogy minden adag vízbe teszel a mágikus Van-Van olajból 9-9 cseppet.  A takarítást a ház vagy lakás legtávolabbi pontjánál kezd, s a bejáratnál fejezd be. A vizet öntsd ki az ajtóból az udvarra, vagy ha lakásban laksz, akkor vidd el egy közeli útkereszteződéshez és ott öntsd ki Kelet felé. 

Ezután egy vadonatúj seprűvel söpörd át a házat hátulról előre, ki a bejárati ajtón. Amikor készen vagy a tisztogatással, áldásként szórj minden sarokba egy-egy kis csipet szentelt sót. Ha kisebb házban laksz, akkor az egész házat is megáldhatod azzal, hogy a ház sarkait megszóród ezzel a szentelt sóval.

Ha komolyabb védelem szükségét érzed, akkor kend meg az ablak és az ajtófélfákat néhány csepp Van-Van olajjal. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.