Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

PÁROS FELFRISSÜLÉS

PÁROS FELFRISSÜLÉS

 

Kellékek: 

  • Szentelt Színes gyertyák pl. Rózsaszín, kék, fehér, sárga 
  • Szentelt szárított rózsa 
  • Szentelt Levendula füstölő
  • Szentelt Fahéj füstölő
  • 2 személy 

 

A szertartást a Levendula és a Fahéj füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Fahéj füstölő gondolatébresztő, serkentő, önuralmat és akaraterőt kölcsönöz. Inspirálóan hat a szellemi kimerültség, melankólia esetén. Felébreszti a szenvedélyt. 

Rakjuk a gyertyákat lehetőleg magunk köré, gyújtsuk meg őket. A két személy üljön egymással szemben, törökülésben úgy, hogy a kezüket fogják. Pár percet meditáljunk és tisztítsuk meg az elménket minden rossz gondolattól. Ha kész, akkor álljunk fel és az egyik személy fogja meg a szárított rózsákat úgy, hogy a másik személy is érinti. A rózsát tartó mondja: 

“Szívünkből távozik a sötétség, 

Most a fény az úr, 

Vége a télnek, a fekete sötétségnek, 

Éljen a nyár!” 

 

Közben koncentráljunk arra, hogy most minden rossztól megszabadulunk. Ezt ismételje meg a másik személy is rózsacserével. Utána vegyünk egy nagy fürdőt és pihenjünk sokat. 

Csináljuk a szertartást sok napfényben, nyitott ablakokkal vagy a szabadban, mert a napfény felszabadítja a boldogság-hormonokat és utána sokkal jobban érezzük magunkat. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.