Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

IGAZ BARÁTSÁG VARÁZSLAT

IGAZ BARÁTSÁG VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • 5 db Szentelt fehér gyertya
  • Szentelt tűzállótál 
  • Szentelt Kívánság-papír 
  • Szentelt tűzszerszám 
  • Szentelt Jázmin füstölő
  • Szentelt Levendula füstölő

 

A szertartást a Jázmin és a Levendula füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Mielőtt hozzálátnál a szertartáshoz, gondold végig, hogy milyen lenne az ideális viszonyod a barátoddal. Ha már tisztán látod, hogy mi az, amit szeretnél, akkor fogd a kívánság-papírt és pontosan megfogalmazva írd le, hogy milyen kapcsolatot akarsz kialakítani a barátoddal. Ha ezzel megvagy, akkor kezdődhet a varázslat. 

Időpont: 

A lehető legjobb idő ehhez a telihold éjszakája. 

 

5 db fehér gyertyát rakj egy kb fél méteres kör kerületére, ami egy pentagramma csúcsait adja. Az óra járásának irányába meggyújtod őket. Középre helyezz el egy tűzálló tálat és az összeírt papírodat. Újra rákoncentrálsz az elképzelésedre, majd a veled szemben lévő pentagramma csúcsát képző fehér gyertyával meggyújtod a papírt, hogy kiengedd a kívánságodat az Univerzumba.  

Miközben ég mondd a következőket: 

“Drága barátom, lelki társam, 

Te vagy az, kire mindig vártam. 

Kívánságom, hogy Te is érezd, 

Mindazt, amit én most érzek. 

Légy velem elfogadó és kedves, 

Kívánságom ne legyen számodra terhes. 

Tégy meg nékem bármit, amit kérek, 

Mert nekem így lesz boldogabb az élet. 

Kívánj tőlem Te is, amit csak akarsz, 

Én megteszem, s barátságunk örökké tart.” 

 

Befejezésként hálával telve, fordított sorrendben eloltod a gyertyákat. 

Ezek után soha többet nem görcsölhetsz a kívánságod létrejöttének bizonyítékaiért. Hinned kell, hogy a mag, amit most elültettél az ki is fog kelni. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.