Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

SZERECSENDIÓ TALIZMÁN

SZERECSENDIÓ TALIZMÁN

 

Kellékek:

  • Szentelt Mágnes olaj 
  • Szentelt gyertya (kék, sárga, arany) 
  • Egész Szentelt szerecsendió 
  • Szentelt ezüst csillámpor 
  • Szentelt fecskendő
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Fahéj füstölő 

 

Az alábbi talizmán a Santería hagyományából ered. Szerencse vonzására használják.

A mágnes olaj nem lehet mindenkinek ismerős. Ez a vonzás érdekében van. Adott varázslathoz, pl. szerencsevonzás, egészségvonzás, szerelemvonzás, stb. Egy alapolaj/bázisolaj, melyhez társítunk, önmagában nem igazán használjuk.

A szertartást a Zsálya és a Fahéj füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Fahéj füstölő gondolatébresztő, serkentő, önuralmat és akaraterőt kölcsönöz. Inspirálóan hat a szellemi kimerültség, melankólia esetén. Felébreszti a szenvedélyt.  

Fúrj egy kis lyukat a szerecsendióba, elég nagy legyen a nyílás, hogy odaférjen a fecskendő. Ne fúrd át teljesen, odáig fúrd, mígnem érzed, hogy egy kicsit mintha megpattanna valami benne. Akkor elérted a közepét. 
 
Fogj egy kis tálkát és önts bele egy kisebb adag ezüst csillámport. Önts rá egy kis adag mágnes olajat. Keverd jól össze az óramutató járásával megegyező irányban. 
 
Egy kis adag olajat szívj fel a cseppentővel vagy a fecskendővel, s a dió nyílásához nyomva töltsd bele. Kicsi kifolyik, de igyekezd teljesen légmentesen beletölteni. 

Óvatosan töröld le a kifolyt cseppeket, majd a használt gyertya viaszával zárd le a nyílást. (Cseppents rá egy keveset a nyílásra az égő gyertyáról). 
 
Hordd magadnál, hogy szerencsét hozzon.

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.