Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

HŰSÉG VARÁZSLAT

HŰSÉG VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • Szentelt Vörös fonál 
  • Szentelt Rózsaszín fonál 
  • Szentelt Fehér szalag
  • Szentelt Szantálfa füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő

 

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Szantálfa füstölő megnyugtatja az elmét, segít koncentrálni, felemeli a tudatot a hétköznapi síkról. Csillapítja a felkavarodott érzelmeket. Nyugtatja a testet és lelket. Eloszlatja a nyugtalanságot és az ingerlékenységet. Használata nyitottá és megértővé tesz. Erősíti az eltökéltséget és világosabbá teszi a gondolkodási folyamatot. Feléleszti a szunnyadó szellemiséget. 

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

Ez a varázslat nem kényszeríti rá az akaratodat a másikéra, tehát nem tipikus szerelmi varázslat. Ez elősegíti a már meglévő hűséget, erősíti azt. Ha a szerelem már nincs meg, akkor a hatása nem sokat ér, de legalább ez jelzi neked, hogy tovább kell lépned. 

Fogd a fonalakat és a szalagokat együtt. Keresd meg a középső pontját, hajtsd ketté, s kicsivel a teteje felett csomózd meg. Így lesz hat szálad minden színből. Válaszd szét három különböző csoportba a következők alapján: 

Vörös fonál és fehér szalag, ez a szerelmet és a hűséget jelképezi irántad. 

Rózsaszín fonál és fehér szalag, ez te és a szerelmed iránti hűséged. 

Vörös fonál és rózsaszín fonál, ez pedig a szerelmeteket és titeket jelképez. 

 

Ezzel a három szálat fond össze. Gondolj a szerelmetekre, a hűségre fonás közben. Egy csomóval zárd le, ha kész a fonás. Viseld, mint karkötőt, míg biztosnak nem érzed a kapcsolatot, s látod, hogy a szerelmed is a hűség útján jár. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.