Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

FÖLD ELIXÍR

FÖLD ELIXÍR 

 

Kellékek: 

  • 0,5 l Szenteltvíz  
  • 2-3 evőkanál Szentelt moha 
  • Szentelt szárított rózsaszirom
  • Szentelt Szantálfa füstölő
  • Szentelt Zsálya füstölő

A szertartást a Szantálfa és a Zsálya füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás. 

A Szantálfa füstölő megnyugtatja az elmét, segít koncentrálni, felemeli a tudatot a hétköznapi síkról. Csillapítja a felkavarodott érzelmeket. Nyugtatja a testet és lelket. Eloszlatja a nyugtalanságot és az ingerlékenységet. Használata nyitottá és megértővé tesz. Erősíti az eltökéltséget és világosabbá teszi a gondolkodási folyamatot. Feléleszti a szunnyadó szellemiséget. 

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Ez az elixír nem feltétlenül fogyasztásra ajánlott. Legalábbis nem teljes egészében, hisz elegendő pár csepp. Az elixírt olyan varázslatoknál használd, melyeknél a földnek, illetve megfeleléseinek nagy szerepe van. 
 
Nem feltétlenül kell a négy elem teóriáját követned, ez vonatkozik egyszerűen a földre is. Használhatod növekedés varázslatoknál, szerencse varázslatoknál, gyógyulásnál, gyógyításnál, meditációnál, előző életeknél, s számos témakörben. Csak tőled függ. 
 
Tedd fel forrni a vizet. Ha már elérte a forráspontot dobd bele a mohát. Főzd 10-15 percig. Majd tedd hozzá a rózsaszirmokat. Ekkor vedd le a tűzről és hagyd állni 1 órát. 
 
Szűrd le, majd öntsd át egy zárható üvegbe. Tartsd sötétben, ne érje napfény. Ha teheted használj színes üveget, vagy fesd le az üveged feketére. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékhez, hogy el tudd készíteni e csodálatos mágiát.