Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

ADÓSSÁG BEHAJTÁS VARÁZSLAT

ADÓSSÁG BEHAJTÁS VARÁZSLAT

 

Általában éjszaka a legjobb elvégezni, amikor a befolyásolni kívánt személy már feltételezhetően alszik. 

KELLÉKEK: 

  • Szentelt Mirha füstölő
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • 3 db Szentelt fehér gyertya 

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Tegyél be egy kellemes zenét, gyújts meg a három fehér gyertyát. Hunyd le a szemed, menj le a meditációs szintedre, lélegezz lassan és mélyeket. 

Képzeld magad elé az adósodat és mondd el neki barátságosan és röviden, hogy miért lenne jó, ha megadná a tartozását. 

Aztán képzeld el őt, hogy minden alkalommal, amikor eszik vagy iszik, eszébe jut a tartozása. 

Végül pedig képzeld el, hogy már megadta az adósságát és mindketten elégedettek vagytok. Szükség esetén többször is megismételhető. 

 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.