Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

MÁGIKUS FÜRDŐ, HOGY MEGSZŰNJÖN A FÁJDALOM

MÁGIKUS FÜRDŐ, HOGY MEGSZŰNJÖN A FÁJDALOM

 

Kellékek: 

  • Kis boszorkány szütyő 
  • Szentelt só 
  • Szentelt szárított Levendula virág 
  • Szentelt Levendulaolaj
  • Szentelt Levendula füstölő
  • Szentelt Jázmin füstölő

 

A szertartást a Levendula és a Jázmin füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

Levendula füstölő helyreállítja a lelki egyensúlyt. Segít magunk mögött hagyni a depressziót, a félelmeket, nyugodt álmokat hoz. Nyugtatja az idegeket. Lecsillapítja az elmét, ellazít, és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását. 

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Töltsd meg a boszorkány szütyőt félig tengeri sóval. Adj hozzá 2 teáskanál levendula virágot és egy csepp levendula olajat. Kösd ezt a szütyőt a csapra, hogy ezen keresztül folyjék a víz a kádadba. 

Amikor elég vizet eresztettél, ülj bele és engedd el magad. Csukd be a szemed és érezd, ahogy a tested magába szívja a sóból és a gyógynövényekből a neki szükséges anyagokat, hogy ettől könnyebben gyógyulhasson. 

Énekeld magadban vagy hangosan az alábbiakat: 

“Ízületi fájdalmak és gonosz rontások 

Szálljatok tőlem messze, gyors szárnyon! 

Gyógyul a testem, fájdalom nem bántja, 

Béke és nyugalom csak, ami átjárja. 

Só ereje támogatja, 

Levendula virága simogatja, 

Száműzik a bajt még ma éjszaka.” 

 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.