Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

HARMÓNIA ÜVEG

HARMÓNIA ÜVEG

 

 

Kellékek: 

  • Szentelt kék színezőanyag 
  • Szenteltvíz 
  • Szentelt olaj 
  • Szentelt lezárható üvegcse
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Mirha füstölő

 

Nem csak a családi békéért, hanem önmagunk egyensúlyáért is meg kell küzdenünk. A nehéz időkben jól jöhet egy kis plusz, ami akár hosszú éveken át harmóniát hoz. 

A szertartást a Zsálya és a Mirha füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Fogd az üvegedet, s töltsd meg a feléig szentelt vízzel. Csepegtess bele kék festéket, tőled függ mennyire mély legyen az a kék. Keverd össze. Lassan, nagyon lassan öntsd bele az üvegbe az olajat, hogy megtöltse a maradék üveget. Zárd le jó erősen. 

Ha nyugalomra van szükséged, csak rázd meg, s figyeld ahogy kettéválik a víz és az olaj. Eltartható akár évekig, de az olaj később fehéres lesz, s lassabban válik el a víztől.  

Ha nagyon zavaros lesz, melegítsd fel a sütődet, s tedd be pár pillanatra az üvegedet. Ne sokra, mert megrepedhet az üveg. 

Gyönyörűen mutat, a kék szín pedig már látványában is megnyugtatja az embert. Ha szeretnéd, tedd ki kicsit a napra, hogy feltöltődjön energiával. Nagyon sokat segít akár az otthonodban, akár az oltárodon hagyod. 
 
Meghozza a kívánt egyensúlyt, s varázslatok alkalmával is használhatsz ilyen üvegeket, kis méretben is, ha a varázslat egyensúlyt, egyenlőséget kíván. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.