Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

TOLL LEBEGTETŐ VARÁZSLAT

TOLL LEBEGTETŐ VARÁZSLAT

 

Kellékek: 

  • 4 db Szentelt sárga gyertya vagy 4 db Szentelt fehér gyertya (ne keverd!) 
  • 1 db Szentelt tollpihe (később lehet egyre nehezebb toll is) 
  • Varázspálca 
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Mirha füstölő
  • Nyugodt, zárt helység 

 

A szertartást a Zsálya és a Mirha füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

 

Helyezd el a gyertyákat körben, úgy, hogy egy-egy égtáj felé legyenek. 

Tartsd a tollat a bal kezedben. Érezd magadban az életerőt, s hogy még több fény legyen, a keletre lévővel kezdve gyújtsd meg az összes gyertyát. 

Ülj le egy kényelmes helyzetben északi irányba nézve. 

Énekeld a következőket kilencszer: 

“A fényben járok, a sötétben vak vagyok. 

A világban járok, a körben szállok.” 

 

Ezután törölnöd kell az agyadból minden olyan gondolatot, amely arról szól, hogy a toll nem fog lebegni. Hinned kell, szellemi útmutatód segítségében, az isteni támogatásban. Ha úgy érzed biztos vagy az eredményben, emeld szemmagasságba a tollat, s varázspálcáddal rámutatva energiát közvetítve felé, bal kézzel elengedve lebegtesd azt. 

Segíti a varázslást, ha hajnalban végzed. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.