Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

VARÁZSLAT AZ ELVESZETTHEZ

VARÁZSLAT AZ ELVESZETTHEZ

 

Kellékek: 

  • Szentelt lúdtoll 
  • Szentelt Fehér gyertya 
  • Szentelt Papír 
  • Szentelt toll 
  • Szentelt Rozmaring 
  • Szentelt kék szalag
  • Szentelt Tömjén füstölő
  • Szentelt Jázmin füstölő

Ez a varázslat nem csak tárgyak, de állatok, emberek megtalálásához is megfelelő. Ám tartsd észben, hogy az élőlényeknek saját akaratuk van, s bár ezzel noszogathatod, hogy visszataláljanak, az akaratukat vagy a visszatartó erőt (pl. ha az állat valaki más tartja a házában) nem feltétlenül fogja megváltoztatni. Ennek ellenére érdemes mindent megtenni. 

A szertartást a Jázmin és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Gyújtsd meg a gyertyát, tedd elé a tollat. A papírra rajzold rá az itt látható szigillumot.

Fókuszálj a tárgyra vagy lényre, amit meg akarsz találni. Képzeld el, ahogy a kezedben van vagy eljön hozzád. Lásd magad előtt a jelenetet. A szigillum mindaddig legyen a szemed előtt. Tedd fölé a kezed és érezd ahogy gyűlik a tenyeredben az energia és feltölti a szigillumot, gondolj közben az előző képre, ahogy megtalálod, ami keresel. 

 

Mondd a következőt: 
 

“Ami elveszett, most visszatér, 
ami vándor, az hazaér.” 

 
 

Ismételd el ezt kilencszer. Tekerd össze a papírt, a rozmaringot és a tollat tedd hozzá, majd a szalaggal/cérnával kösd össze. 
 

A papírt ásd el az otthonod kertjében, cserépben, vagy tartsd az oltárodon. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.