Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

SZERELMI ÁTKOT MEGTÖRŐ VARÁZS

SZERELMI ÁTKOT MEGTÖRŐ VARÁZS

 

Ha úgy érzed megátkoztak, és ezért vagy szerencsétlen a szerelemben, akkor fohászkodj Aphroditéhez és kérd közbeavatkozását. 

 

Időzítés: 

Ezt a fohászt egy csütörtök alkonyatán kell végrehajtani. 

Kellékek: 

  • Szentelt lila gyertya 
  • Szentelt rózsaszínű gyertya 
  • Szentelt viráglevél
  • Szentelt szárított rózsa 
  • Szentelt Tűzálló tál 
  • Szentelt Tűzszerszám 
  • Szentelt Szantálfa füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő

 

A szertartást a Szantálfa és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás. 

A Szantálfa füstölő megnyugtatja az elmét, segít koncentrálni, felemeli a tudatot a hétköznapi síkról. 

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. 

Gyújts egy lila és egy rózsaszín gyertyát. Égess el 7 db viráglevelet egy tálban. 

Ajánlj fel az Istennőnek 3 vörös rózsát, egyet-egyet a női lét három szakaszáért (leány, anya, banya). Majd kérd, hogy áldjon meg szerelemmel és törjön meg minden létező átkot. Öntsd ki neki a szívedet. Kérj bocsánatot mindazért, amivel valaha is megbántottad azokat, akik szeretnek, szerettek téged. Ajánld fel, hogy jóváteszed őket azzal, hogy megteszel valamit Aphrodité nevében. 

Tégy fogadalmat, hogy elhalmozod jövőbeni társaidat szerelemmel és romantikával. Esküdj, hogy sosem leszel hűtlen, mindent megteszel majd a kapcsolatodért. 

Légy tisztelettudó és őszinte, mikor Aphroditével beszélsz. 

Ne tegyél üres ígéreteket és ne szegd meg azokat, amelyeket megígértél. Ha azt mondod, hogy meg fogsz csinálni valamit, akkor tedd is meg. Ha nem így teszel, akkor nem fogsz örülni az eredménynek. 

Ehhez nincs igézet, nincs varázsének. Egyszerűen csak a szívedből beszélsz, és ha őszinte vagy, akkor az Istennő válaszol. 

Aphrodité lehet bőkezű, szerető Istennő, aki elvezet minket a gyönyörökhöz. Azonban lehet bosszúálló vén boszorkány is. 

Figyelmeztetlek, hogy ha a szerencsétlenséged oka az, hogy hűtlen, bántó, kegyetlen voltál, vagy más módon vesztegetted el a Szerelem ajándékait, akkor megtapasztalod a haragját, hacsak nem fogadod meg, hogy azonnal változtatsz a viselkedéseden és így is teszel. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.