Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

ODIN GYÓGYÍTÓ VARÁZSLAT

ODIN GYÓGYÍTÓ VARÁZSLAT

 

Csak akkor végezd ezt a varázslatot Halloween éjszakáján, ha a szükség és az együttérzés visz rá, hogy ehhez folyamodj és nem a harag vagy a felháborodás. Ez a varázslat arra való, hogy megbénítson egy olyan személyt, aki várhatóan kárt okozna másnak vagy önmagának, és időt ad neki az elgondolkodásra és a változásra. 

Kellékek: 

  • Szentelt baba (2 ember alakú textil), amelyet személyessé teszel azzal, hogy ráhímzed az illető nevét, vagy ráerősíted az illető képét az arcára. 
  • Szentelt tű
  • Szentelt cérna
  • 2 db Szentelt fekete gyertya 
  • Szentelt fekete fonál 
  • Szentelt Zsálya füstölő
  • Szentelt Tömjén füstölő
  • Az illető képmása vagy valamilyen személyes holmija 
  • Egy egészséges, élő fa

 

A szertartást a Zsálya és a Tömjén füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.

A Tömjén füstölő által a légzésünk lelassul, elménk megnyugszik, izgatottságunk alábbhagy. Koncentráltabbak leszünk, figyelmünk állandósul. Nyugtató és antidepresszáns, segít megszabadulni a szorongásainktól és a gondterheltségtől. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében.  

A Zsálya füstölő az egyik legősibb tisztításra használt füstölőanyag. Képes elűzni a rosszat, a negatív gondolatokat és érzéseket. Megnöveli az oxigénellátást az agy számára, ami pedig lehetővé teszi a feszült izmok elernyedését. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Gyújtsd meg az egyik gyertyát. Vesd fel a kört a szokásos módon. 

Hurkold a fonalat újra és újra a baba köré, majd bogozz rá egy csomót. Közben beszélj a babának, hogy miért kötöd meg, mond el neki pontosan, hogy milyen tevékenységtől óvod, mit akarsz korlátozni. 

Egy hosszú fonáldarabot hagyj lelógni a babáról és köss erre 9 db csomót. 

Csöpögtess a megolvadt viaszból a fonálra, hogy rögzítsd. Pecsételj le viasszal minden olyan testrészt, amelyet meg szándékozol kötni, például a kezét, száját, ágyékát. Zárd el a kört és földeld le az erőket. 

Hagyd a babát az oltáron. Érintsd meg azt a tárgyat, amely a varázslathoz köti az illetőt, s várd ki, amíg a gyertya vagy a füstölő elég. 

Fogd meg a babát és a fonálnál fogva fejjel lefelé akaszd fel egy fára - lehet ez a lakásban álló díszcserje is, csak az a lényeg, hogy ép és viruló legyen. Legyen a baba ötszörösen megkötve, azaz kösd össze a két kezét és lábát, s hurkold körül a nyakát. Mondd el a következőket: 

“Függtem, tudom, 

A szélfútta faágon, 

Kilenc éjen át, 

Dárdával átverve, 

Odinnak áldozva, 

Áldozva magam magamnak, 

Odafenn a fán, 

Gyökere hol támad, titok mindeneknek.” 

 

Hagyd a babát kilenc napon és éjen át a fán. Mondd fel neki minden nap a verset legalább egyszer, s közben erősen gondolj arra, milyen változásokat látnál szívesen a szóban forgó személynél. Ha haragszol rá, akkor nyugodtan kiabálj vele. 

Ez a varázslat téged is meggyógyít! 

A kilenc nap elteltével vedd le a bábut, de továbbra is megkötve. Gyújtsd meg a második gyertyát és csöpögtess viaszt a baba minden porcikájára. Közben beszélj hozzá, mondd el neki mindazt, ami a lelkedet nyomja. Amint a viasz megköt vidd ki a babát a házból és dobd be egy kukába. Ha nagyon sokat ártott neked, akkor be is zárhatod valamibe, de szigorúan házon kívül. Semmiképpen sem ásd el!! 

Amennyiben a fa később szépen növekszik, ez annak a jele, hogy a varázslat megváltoztatta az illetőt. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.