Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

VOODOO SZERELMIKÖTÉS

VOODOO SZERELMIKÖTÉS

 

Kellékek: 

  • 1 db Szentelt rózsaszínű gyertya 
  • 1 db Szentelt fehér gyertya 
  • 15 cm Szentelt rózsaszín szalag 
  • 15 cm Szentelt fehér szalag 
  • Szentelt szárított rózsa 
  • 1 Szentelt papírlap 
  • Szentelt rózsavíz 
  • Szentelt Mirha füstölő
  • Szentelt Jázmin füstölő

 

A szertartást a Mirha és a Jázmin füstölők meggyújtásával kezdjük. Célunk az egyensúly fenntartása, a negatív energiák elűzése, a tértisztítás.  

A Mirha füstölő, mint a szerelem serkentője, aki örömet, sikert és áldást hoz. Segíti a jövendölést és a tisztánlátást. Frissítő hatása legyőzi a melankolikus, tompa állapotot. Segíti a koncentrációt, szellemi tevékenységet és az asztrális kivetülést. 

Jázmin füstölő szinte minden idegállapotra jótékonyan hat. Oldja a szorongást, a búskomorságot. Derűssé és magabiztossá tesz. Testi-lelki lazítószer. Felfűti az érzelmeket és oldja az érzéketlenséget. Érzéki illata képes megteremteni a bizalom és a szeretet elragadott légkörét. Jótékonyan hat a meditációra. 

Mielőtt hozzáfognánk ki kell alakítsunk egy szent teret, ahol a rituálét végrehajtjuk. Fontos, hogy mi magunk is megtisztuljunk a varázslat elvégzése előtt. 

Ha elkészültünk, fogjuk kezünkbe a gyertyákat és kössük át őket a szalagokkal. A rózsaszín gyertyát a fehér szalaggal, a fehér színűt pedig a rózsaszín szalaggal. Helyezzük el a gyertyákat az asztallapon vagy a földön. A rózsaszínűt jobbra, a fehéret pedig a bal oldalra. 

Vegyük a papírlapot és rajzoljuk fel Erzulie vevéjét. 

Ha a padlón dolgozunk a vevét fehér krétával rajzoljuk fel. Ha elkészültünk tegyük a rózsát a vevé közepére (az asztalon a két gyertya közé helyezzük el a vevét és a rózsát), majd hintsük meg rózsavízzel. 

Gyújtsuk meg a gyertyákat és mondjuk el az alábbi fohászt: 

“Erzulie, szólítalak téged, és a segítségedet kérem. 

Vezesd a gondolataimat (NÉV) szívéhez, 

És vezesd (NÉV) lelkét hozzám. 

Irányítsd gyönyöröd és a szerelem erejét, 

Ebbe a rózsába, amit (NÉV)-nek szántam. 

Erzulie, szívek és a szerelem királynője, 

E két gyertyát neked szenteltem, 

Hogy a szándékom sikerüljön.” 

 

A fohász elmondása után várjunk fél órát, és addig koncentráljunk a kívánságunkra, majd fújjuk el a gyertyákat és köszönjük meg a loának a közbenjárást. 

Miután befejeztük a szertartást, a rózsáról távolítjuk el a szirmokat, és készítsünk forrázatot belőle. Az elkészült forrázatból igyunk mi is és a partnerünk is. 

A loák mindig elvárják az ellenszolgáltatást is, tehát ne felejtsünk el köszönetet mondani. 

*Kellékekre kattintva eljuthatsz a Szentelt Szertartáskellékekhez.