ÚJ Ónix Boszorkány Rúna Kövek

Cikkszám: 15120
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Ónix Boszorkány Rúna Kövek
ÚJ Ónix Boszorkány Rúna Kövek
Cikkszám: 15120
31 700 Ft

Ónix Boszorkány Rúna Kövek

 

13 db-os ónix kövekből álló rúna készlet,amelyet a boszorkányok használnak. Intuitív képességekkel értelmezzük őket.

Leírást adunk mellé.

Ha a boszorkány rúnákat jóslási célokra kívánod használni, ismételd meg a kérdést gondolatban, majd ha készen állsz, dobd a rúnákat egyszerre, kocka módjára dobva. A rúna csak akkor releváns a leolvasáshoz ha képpel felfelé esik, hagyd figyelmen kívűl azokat, amelyek arccal lefelé esnek. A vezető (vagy a legfontosabb) rúna -olvasás a legtávolabbi tőled, az amely a legtávolabb helyezkedik el fejjel felfelé tőled. Ha minden rúna arccal lefelé néz, akkor még nem kell tudnod a választ. Legalább egy hétig ne tedd fel újra ezt a kérdést. 

 

 ÓNIX

Jellegzetességei: az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást.

Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.

Emlékmegőrző tulajdonsága hasznossá teszi azokban a terápiákban, amelyek a jelenlegi életünkre ható, ám az előző életekben elszenvedett sérüléseket vagy lelki traumákat gyógyítják. Ha ónixot tartunk a kezünkben, segít pontosan azonosítani a korábbi bántalmat, amely így megszüntethető a fizikai testen alkalmazott gyógyító technika (újragondolás vagy kristályterápia) segítségével. Ugyancsak alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is.

Pszichológiailag: az ónix felismeri és egyesíti a bennünk lévő kettősséget. A könnyelműségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi, és általánosságban önuralmat biztosít. Az ónix mentális erősítő, amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat. Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni.

Fizikailag: az ónix segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. A testen eblül egyensúlyban tartja a jin– és jangenergiákat.

Gyógyhatása: az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.