Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Citrin Medál
Citrin Medál
3 490 Ft

Citrin Medál

Citrin Medál
Citrin Medál
Citrin Medál
Citrin Medál

Citrin Ásvány Medál

 

A citrin véd, sejtregeneráló, méregtelenítő, hat a boldogsára, önbizalomra, hasnyálmirigyre, cukorbetegségre, pajzsmirigyre, idegrendszerre, gazdagságra.

Pszichológiailag: gyógyítja a sokkot és a traumát, valamint bátorságot biztosít ahhoz, hogy megbirkózzunk a megrázkódtatást okozó helyzetekkel. Enyhíti a depressziót, eloszlatja a fájdalmas emlékeket. Ha letargia vagy késlelkedés okoz gyötrelmet, a cinkitben megvan az erő ahhoz, hogy előreösztökéljen az utunkon, hogy a lehetőségeink teljes tárházát kihasználjuk. Hasznos a fóbiákra is. Eloszlatja a hipnotikus hatású és a lenyomatokat. Azoknál a nőknél, akiket meggyötört a változókor vagy az a körülmény, hogy a gyerekek már kirepültek az otthoni fészekből, a cinkit enyhíti a tüneteket, és segít megbarátkozni az élettel együtt járó változásokat.

A cinkit növeli a csoportaktivitást, egymáshoz vonzza a hasonló gondolkodású embereket és közösség kovácsolja őket. Ugyancsak jótékonyan hat a fizikai barátságokra is. Amennyiben megtisztulásra van szükség, serkenti a gyógyulási krízist, amely biztosítja a katarzist; aztán újra energiával tölti fel a rendszert.

Gyógyhatása: a cinkit javítja a bőr és a haj állapotát. Hasznos a prosztatára és a változókor tüneteire, élénkíti az immunrendszert és a test energiameridiánjait. Jótékonyan hat a krónikusfáradtság–szindrómára; mérsékli a kandidafertőzést, a nyálkahártya betegségeit és a hörghurutot; segít megelőzni az epilepsziát. Élénkíti a kiválasztás és a táplálék–feldolgozás szerveinek működését.

Mérete: ~1-2cm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
3 490 Ft
Adatok
Cikkszám
12012
Kiegészítő termékek