Tigrisszem Medál

Cikkszám: 12001
Tigrisszem Medál
Tigrisszem Medál
Tigrisszem Medál
Tigrisszem Medál
Tigrisszem Medál
Cikkszám: 12001
3 500 Ft

Tigrisszem Ásvány Medál

 

A tigrisszem mesterkristály, nyugtató, energiaösszpontosító, idegrendszererősító hatása van.

Hat a skizofréniára, epilepsziára, csontsorvadásra.

Koncentráció, bátorság, önbecsülés elősegítő hatása van.

Pszichológiailag: a tigrisszem rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén.

Mentálisan: összeköti a két agyféltekét, és lehetővé teszi, hogy semmi ne kerülje el a figyelmünket. Segít összegyűjteni a felbukkanó információkat, és megtalálni közöttük az összefüggéseket. Előmozdítja a dilemmák és a belső konfliktusok megoldását, főleg azokat, amelyeket a hiúság és a csökönyösség idéz elő. Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására.

Érzelmileg: kiegyensúlyozza a jin– és a jangenergiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot.

Gyógyhatása: jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást; gyógyítja a torok és a nemzőszerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is.

Mérete: ~ 1-2 cm