Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Fekete Művészet, Fekete Mágia
Fekete Művészet, Fekete Mágia
3 700 Ft

Fekete Művészet, Fekete Mágia

Fekete Művészet, Fekete Mágia
Fekete Művészet, Fekete Mágia

Fekete Művészet - Fekete Mágia

Richard Cavendish

 

Amióta világ a világ, azóta törekszik az ember szolgálatába állítani az ismeretlen erőket, hogy elérhesse a vágyott célt, legyen az siker, szerelem, jólét, stb. Éppen ezért olyan lenyűgöző a mágia világa, mert egy teljesen meghatározott gondolkodásmódot alakított ki, hogy szolgálatába állíthassa akár az alvilági démonokat, akár az angyali segítőket.

A mágikus gondolkodás nem rendezetlen és céltalan, hanem saját törvényekkel és logikával rendelkezik, de inkább költői érzés, mint értelem határozza meg. Olyan végkövetkeztetésekre jut, melyekből legtöbbször hiányzik a tudományos alapvetés, melyek azonban a költő szemével nézve, helyesek. E gondolkodásmód az európai történelem minden időszakában fellelhető, befolyással volt a vallásra, a filozófiára és az irodalomra, és a spirituális és természetfeletti területeken uralkodik, ott, ahol a tudomány számunkra nem tud mit mondani. Ezt a gondolkodásmódot nem kell fenntartások nélkül elfogadni, hogy a tudat mélyebben fekvő rétegeiben érezze magát megszólítva az ember…

Egyet azonban tartsunk szem előtt: a fekete és fehér mágia között csak egy hajszálnyi különbség van, ez pedig a szándék.

 

Oldalszám: 358

Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
3 700 Ft
Adatok
Cikkszám
32018
Tömeg
450 g/db
Kiegészítő termékek