Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Védelmi talizmán
Védelmi talizmán
14 990 Ft

Védelmi talizmán

Védelmi talizmán
Védelmi talizmán
Védelmi talizmán
Védelmi talizmán

Talizmán, ami védelmet nyújt a negatív energiák ellen.

 

Talizmán holdfázisokkal.

Az Újhold fázisa: A Hold ilyenkor van legközelebb a Naphoz.Az erők egyben állnak, így kevesebb a konfliktus és a feszültség. Az újrakezdés, megújulás időszaka.

A Növőhold fázisa: Újholdtól Teliholdig vagyunk a fázisban. Mint egy nagy belégzés, erőfokozódást jelent. Testünk, lelkünk, szellemünk épülését, táplálását szolgálja.

A Telihold fázisa: A Hold és a Nap ismét egyvonalba került, de most a két égitest közé került a Föld. Ilyenkor fokozottan érzékenyek vagyunk, vágyaink, elnyomott érzéseink intezzívvé válnak. Gazdagabbak a vágyaink, néhányan "holdkórossá" válnak.

A Fogyóhold fázisa: A kiteljesedett Hold fokozatosan fogyatkozik, míg egészen vékony C alakú sarlóvá nem válik. Mint egy nagy kilégzés kimos, kiizaszt, szárít, aktivitásra és energiafelhasználásra serkent. A terhektől való megszabadulás és elengedés időszaka.

 

A talizmánoknak, más nevükön amuletteknek mágikus erőt tulajdonítanak. Csodálatos erejük által meg lehet szerezni más emberek szerelmét, át lehet változtatni a gyűlöletet szeretetre.
A talizmánoknak, amuletteknek két célja lehet: egyrészt segítenek abban, hogy a használóik erőt és energiát kapjanak tetteik elkövetéséhez, véghezviteléhez, elképzeléseik megvalósítására, másrészt megvédik felhasználóikat a balszerencsétől. Mivel tisztítanak minket a balsorstól, negatív energiáktól, ezért mindig fontos az amulettünk gondos tisztántartása.

 

Átmérője 40mm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
14 990 Ft
Adatok
Cikkszám
15004
Tömeg
35 g/db
Kiegészítő termékek