Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Védelmi Pentagram Sárkány Amulett
Védelmi Pentagram Sárkány Amulett
8 490 Ft

Védelmi Pentagram Sárkány Amulett

Védelmi Pentagram Sárkány Amulett
Védelmi Pentagram Sárkány Amulett

Védelmi Pentagram Sárkány Amulett Lánc

 

A talizmánoknak, más nevükön amuletteknek mágikus erőt tulajdonítanak. Csodálatos erejük által meg lehet szerezni más emberek szerelmét, át lehet változtatni a gyűlöletet szeretetre.
A talizmánoknak, amuletteknek két célja lehet: egyrészt segítenek abban, hogy a használóik erőt és energiát kapjanak tetteik elkövetéséhez, véghezviteléhez, elképzeléseik megvalósítására, másrészt megvédik felhasználóikat a balszerencsétől. Mivel tisztítanak minket a balsorstól, negatív energiáktól, ezért mindig fontos az amulettünk gondos tisztántartása.

Úgy tekintik, mint az egyén saját emberi tudatosságát jelképező legfontosabb hegy, kiegészítve a szellem által ellenőrzött négy életelemet szimbolizáló további négy heggyel. Védelemként szolgált a megidézett szellemek ellen a rituálékon. A boszorkányok a képzeletbeli kör négy pontjára rajzoltak ötágú csillagot a megszentelt tőrrel, hogy megidézzék a tűz, a víz, a föld és a levegő őrzőit. Ez teszi képessé a boszorkányokat, hogy megidézzék azt a rituális energiát, ami mágikus szertartásuk végrehajtásához szükséges. 

TÉGY AMIT AKARSZ, DE NE ÁRTS SENKINEK. 

A sárkány mitikus lény, jellemzően nagy és hatalmas hüllő, mágikus vagy spirituális tulajdonságokkal.

Lánc hossza nyakban viselve 26 cm

Medál mérete 3,5 cm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
8 490 Ft
Adatok
Cikkszám
2523
Kiegészítő termékek