Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Ouija Tábla
Ouija Tábla
27 490 Ft

Ouija Tábla

Ouija Tábla
Ouija Tábla
Ouija Tábla

OUIJA TÁBLA

A Ouija-tábla igen izgalmas tapasztalatokat nyújthat. Egyesek szerint kapu egy másik világba.

Lehetőséged lesz kommunikálni a szellemekkel-holtakkal. Jövendölni a segítségükkel, válaszokat kapni kérdéseitekre.

A szellemekkel együtt lehet működni, lehet velük dolgozni.

Bár el kell mondanom hogy veszélyes szellemet idézni, és nem ajánlott.

Ha mégis úgy döntessz hogy belevágsz, akkor leljebb találod a használati útmutatót.

Mérete 44 x 65 cm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
27 490 Ft
Részletek

A használat módja

 1. Ketten kellenek hozzá. Általában egy személy nem képes használni a táblát; kérd meg egy barátod, hogy segítsen neked. Egy férfi és egy nő az ideális pár.
 2. Időzítés. A gyakorlottabbak általában késő este szokták használni a táblát, amikor állításuk szerint kevesebb a zavaró interferencia az atmoszférában.
 3. Hangulatteremtés. A Ouija sokkal szórakoztatóbb, ha elsötétíted a szobát, és meggyújtasz néhány gyertyát. Kapcsold ki a TV-t és mindenféle zenét, hogy minimálisra csökkentsd a zavaró tényezőket.
 4. Foglaljatok helyet. A két használó üljön egymással szemben; ha lehetséges, a térdük érjen össze, a tábla legyen az ölükben. Ne használjatok asztalt.
 5. Válasszatok kérdezőt vagy médiumot. Mindkét használó személy, illetve a szobában mások is kérdezhetnek, de a használók közül csak az egyik legyen kérdező (aki formálisan kérdez a táblától).
 6. Mindketten tegyétek ujjaikat a mutatóra, könnyedén.
 7. Mozgassátok szándékosan a mutatót körbe-körbe a táblán egy-két percig, hogy „bemelegedjen”.
 8. Attitűd. Ne hagyjátok, hogy a tábla átvegye az irányítást az ülés felett. A médiumnak azzal kell kezdenie, hogy bejelenti: az ülés kizárólag pozitív tapasztalatok megszerzése érdekében jött létre, illetve jó célból, és negatív energiákat nem látnak szívesen.
 9. Egyszerű kezdés. Kezdjetek egy egyszerű kérdéssel, amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni.
 10. Legyetek türelmesek. Ne akarjatok egyből fontos válaszokat kapni, és hagyjatok lehetőséget a táblának a „bemelegedésre”.
 11. Legyetek udvariasak. Amikor a tábla munkába fog, köszönjétek meg az entitásnak vagy a táblának az együttműködést.
 12. Ne kérdezzetek butaságokat. Óvakodjatok az olyan típusú kérdésektől, mint pl. mikor halok meg, mert ha a tábla azt feleli, hogy 6 hónapon belül, csak feleslegesen aggódnátok miatta.
 13. Ne kérjetek fizikai jeleket. Sok tapasztalt felhasználó int attól, hogy a tábla használói fizikai jeleket kérjenek annak bizonyítására, hogy a „szellem” valódi vagy jelen van.
 14. Ne higgyetek el feltétlenül mindent, amit a tábla mond. Ugyanúgy, mint bármilyen más információ esetében, ne fogadjatok el bármit, amit a tábla igaznak vagy hitelesnek tart.
 15. Zárjátok le a táblát; ez egy fontos lépés! Ha végeztetek az üléssel, csúsztassátok a mutatót a táblán lévő „viszontlátásra” feliratra, és vegyétek le róla a kezeteket.

Tippek

 1. Kérjetek meg valakit, hogy írja le a válaszokat. Néha igen gyors lehet a mutató betűzése, és bonyolult lehet fejben tartani a tábla válaszait.
 2. Legyetek józanok. Jobb eredményeket kaptok, ha az ülés előtt és közben nem isztok alkoholt, és nem dohányoztok.
 3. Tartsátok fenn a kontrollt. Ha a tábla durva, trágár, obszcén vagy egyéb elfogathatatlan válaszokat kezd adni, azonnal hagyjátok abba az ülést: zárjátok le a táblát.

 

Adatok
Cikkszám
10114
Kiegészítő termékek