Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Dalmata Jáspis  Medál
Dalmata Jáspis Medál
3 490 Ft

Dalmata Jáspis Medál

Dalmata Jáspis  Medál
Dalmata Jáspis  Medál

Dalmata Jáspis Ásvány Medál

 

Pszichológiailag: eltökélté tesz minden célunk megvalósításában. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására.

Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át.

Fizikailag: a jáspis meghosszabbítja a szexuális örömöt, jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelések idején, valamint újra energiával tölti fel a testet.

Gyógyhatás: a jáspis támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. Különösen hatékony drágakőelixírként, mert nem ingerli túl a szervezetet.

Dalmata Jáspis: Fizikai megtestesülés érzését adja át a léleknek. Emlékeztet rá, hogy spirituális lények vagyunk, akik emberi utazáson vesznek részt, ezért kiváló, hogy a gyerekek szorosabban kötődjenek a fizikai testükhöz és a megtestesülésük okához.

A vidámság érzésével ajándékoz meg, és hasznos segítőnk depresszió vagy energiaveszteség esetén.

Mérete: ~ 1-2 cm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
3 490 Ft
Adatok
Cikkszám
12015
Kiegészítő termékek