Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Intenzív életre ösztönző Ásvány Medál

Intenzív életre ösztönző Ásvány Medál
Intenzív életre ösztönző Ásvány Medál
Intenzív életre ösztönző Ásvány Medál
Intenzív életre ösztönző Ásvány Medál

Mookait Jáspis Ásvány Medál

 

Pszichológiailag: eltökélté tesz minden célunk megvalósításában. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására.

Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át.

Fizikailag: a jáspis meghosszabbítja a szexuális örömöt, jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelések idején, valamint újra energiával tölti fel a testet.

Gyógyhatás: a jáspis támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. Különösen hatékony drágakőelixírként, mert nem ingerli túl a szervezetet.

Mookait jáspis egyensúlyt teremt a belső és külső tapasztalások közt, megóv és elvezet a békés középpontba, ahol bármilyen vihart átvészelhetünk. Segít szembenéznünk az idősödés folyamatával , értékelni a kor bölcsességét ahelyett, hogy a hátrányokra figyelnénk. Társként támogatja a magányosokat, és azokat, akiket veszteség ért, és kapcsolatba lép a többi sík lelkeivel.

Mérete: ~ 1-2 cm


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
3 490 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
12017
Kiegészítő termékek