Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Határozottság karkötő
Határozottság karkötő
9 990 Ft

Határozottság karkötő

Határozottság karkötő
Határozottság karkötő

Válaszd ki a Neked megfelelő karkötőméretet, és mi elkészítjük Neked!

 

A rugalmas gumidamilra fűzött karkötőt 3 féle ásvány alkotja: nefrit, króm-diopszid és ónix.


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
9 990 Ft
Részletek

A nefrit erős védelmező kő, talizmán. Főleg a vesére, epére és húgyúti szervekre hat, méregtelenít; nyugtató hatással is bír. Egyes források szerint termékenység fokozásához is használható. Szellemi hatásaihoz sorolható, hogy lelki egyensúly teremt, véd a külső nyomással és agresszióval szemben. Megszünteti a határozatlanságot, a kételyeket és az értelmetlen tépelődést. Gyógyászati hatásai közé tartozik, hogy erősíti a vesét, szabályozza a vízháztartást, enyhíti a húgyúti és hólyagbántalmakat.

A krómdiopszid erős hatású kő, amely segít harmóniába kerülni, a traumákat és lelki sebeket meggyógyítani. Testileg az idegekre, hormonegyensúlyra, vesére és a vérképzésre hat. Úgy tartják, a kreativitást is fokozza. Lelki hatásai: segít játékosan bánni az élettel, élénkséget, harmóniát és életörömöt ad. Mentális hatásai között említhető, hogy fokozza a képzelőerőt és a kreativitást. A belső szívvel való kölcsönhatásra ösztönöz, hogy szívével lásson az ember és mindig meglássa azt ami a jó és helyes út, emiatt nyugtató hatása és erőt, egészséges bizalmat segít elhelyezni önmagadban. Gyógyászati hatásai: erősíti a vesét, az érzékelést és az idegeket, enyhíti a helyi gyulladásokat.

Az ónix jellegzetessége, hogy erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Gyógyhatása: az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.

Adatok
Cikkszám
14029
Kiegészítő termékek