Mágiakellékek.hu  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36301214580

Aventurin Boszorkány Rúna
Aventurin Boszorkány Rúna
21 990 Ft

Aventurin Boszorkány Rúna

Aventurin Boszorkány Rúna
Aventurin Boszorkány Rúna
Aventurin Boszorkány Rúna

Aventurin Boszorkány Rúna

 

10 db-os aventurin kövekből álló rúna készlet,amelyet a boszorkányok használnak. Intuitív képességekkel értelmezzük őket.

Ha a boszorkány rúnákat jóslási célokra kívánod használni, ismételd meg a kérdést gondolatban, majd ha készen állsz, dobd a rúnákat egyszerre, kocka módjára dobva. A rúna csak akkor releváns a leolvasáshoz ha képpel felfelé esik, hagyd figyelmen kívűl azokat, amelyek arccal lefelé esnek. A vezető (vagy a legfontosabb) rúna -olvasás a legtávolabbi tőled, az amely a legtávolabb helyezkedik el fejjel felfelé tőled. Ha minden rúna arccal lefelé néz, akkor még nem kell tudnod a választ. Legalább egy hétig ne tedd fel újra ezt a kérdést. 

 

AVENTURIN

Jellegzetességei: az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Szoros kapcsolatban áll a tündérvilággal; és arra használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Ha aventurint viselünk, elnyeli az elektromágneses szmogot és véd a környezetszennyezés ellen. Mobiltelefonra ragasztva a rezgések ellen nyújt védelmet. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.

Pszichológiailag: az aventurin megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt. Erősíti a könyörületet, valamint az empátiát. Visszavisz bennünket a múltba, hogy megtaláljuk a rendellenességek okait. Az a kő csökkenti a dadogást és a súlyos idegbetegséget, s egyben segít megérteni, hogy mi húzódik meg a betegségek mögött. Stabilizálja a lelki állapotot, serkenti a felfogóképességet, és fokozza a kreativitást. Segít felismerni az alternatívákat–lehetőségeket, különösen a mások által nyújtottakat. Összekapcsolja egymással a szellemi és az érzelmi testet. Az aventurin csillapítja a haragot–ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását, képessé tesz arra, hogy a szív parancsa szerint éljünk.

Fizikai: az aventurin fokozza a teljes harmónia érzését. A születéstől hétéves korig szabályozza a fejlődést. Egyensúlyba hozza a férfi– és nő energiát, és elősegíti a szív regenerációját.

Spirituális: védi a szív csakrát, valamint a szív energiáját az asztrális vámpírok ellen.

Gyógyhatása: az aventurin hasznára van a csecsemőmirigynek, a kötőszöveteknek és az idegrendszernek. Egyensúlyban tartja a vérnyomást, serkenti az anyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, valamint megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Gyulladáscsökkentő hatása is van, csillapítja a bőrkiütéseket, az allergiás tüneteket és a migrénes fejfájást; nyugtatja a szemet. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőre, az arcüregre, a szívre, az izom–, valamint a húgyivari rendszerre. Elixírként gyógyítja a bőrproblémákat.


Szállítási idő
Szállítás 1-3 munkanap
Kérdése van? hívjon minket!
H-P 10-18h +36301214580
Ajándékba küldöm
Szeretné ajándékozni?
21 990 Ft
Adatok
Cikkszám
15113
Kiegészítő termékek