Újdonságok

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
32012

A mágia gyakorlata és eszközei - Az okkult tudományok elmélete és gyakorlata

 

Az okkultizmus gyökerei a homályos őskorba nyúlnak vissza. Az okkultizmus féltve őrzött titkait az egyiptomi főpapok és az indiai brahminok vigyázták, és részben szóban, részben írásos formában a beavatottakon keresztiil az utókorra hagyományozták. Az okkultizmus ránk maradt írásos emlékei szimbólumokban, vagy hieroglifákban íródtak, ezért csak a beavatottak érthették. Mivel ebben a műben a magas mágiát szeretnénk az olvasónak bemutatni, ezért előtte szükségesnek tartjuk, hogy bevezessük őt az okkultizmus elméletébe és az ezzel összefüggésben álló okkult tudományokba, amelyekhez a mágia is tartozik. Az okkultizmus következetes filozófiai rendszerrel rendelkezik, amelynek lényege az ismeretek szintézisében áll. Ezen ismeretek segítségével írja le azokat a törvényeket, amelyek a látható, de főleg az érzékelésen túli világ jelenségeit szabályozzák. Az okkultizmus különböző olyan speciális tudományokat és ismereteket is magába foglal, amelyek a láthatatlan világot és annak az érzékelhető világban megmutatkozó jelenségeit kutatja. Az okkultizmus fő célja az élet, a halál és a világegyetem rejtett titkainak megfejtése. A könyv a következő témákat tárgyalja: A mágikus tevékenységek alapvető feltételei; Az okkult tudományok ismereteinek kulcsa; Az angyalok, a zsenik, szellemek és démonok; A korreláció törvénye; Rituálék, mágikus ceremóniák és imádságok; Pecsétek, talizmánok, mágikus gyűrűk... és még sok más! 

Oldalszám: 89

2 300 Ft
ÚJ
2468

ANTIK DOBOZ JÉZUSSAL

Igazi kézzel készített gyönyörűen kidolgozott régiség 1920ból Zoltán ereklyéi közül, Jézus Krisztus képével. 

"Mi atyának, aki a mennyekben vagy!
Szenteltessék meg a te neved!
Jöjjön el a te országod!
Legyen meg a te akaratod, amint a mennyben úgy a földön is!
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma!
Bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezõknek!
Ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól!
Ámen."

 

Adatai:

Magassága: 21 cm

 

Felső doboz adatai:

Magassága: 14 cm

Szélessége: 13 cm

Hosszúsága: 10,5 cm

 

Alsó doboz adatai:

Magassága: 7 cm

Szélessége: 13,5 cm

Hosszúsága: 23,5 cm

Anyaga: fa

47 000 Ft
ÚJ
3008

ANTIK MÁGIKUS BATYU

 

Ez a varázslatos antik múlt századi barna "Batyu", misztikumot rejt magában. A boszorkányt, vagy varázslót, akit megszólít egy életen át támogatja. 

 

Méretei: 

Szélesség: 21 cm

Hosszúság: 28 cm 

 

29 400 Ft
ÚJ
15104

Ásvány Csakra Harmonizáló

A csakraharmonizálás segít, hogy a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítsuk át. Tisztítja a tudatot, mély ellazulást, de ugyanakkor éberséget biztosít a meditációk során.

Csakrák szerinti ásványokkal ellátott harmonizáló eszköz, amely elengedhetetlen a természetes jólléthez.

Hosszúsága 29 cm

21 000 Ft
ÚJ
11028

Asztrológiai Gyűrű

Összecsukva gyönyörű gyűrű, amely hű szeretetet jelent.

Ha kibontják, csillagászati ​​gömbgolyó, ami azt jelenti, hogy az egész világegyetemet átadja partnerének.

A belső gyűrűn 12 horoszkópjel van bevésve.

Az Univerzum ereje összpontosul benne. 

Védelemmel és szeretet energiával látja el viselőjét.

 

Kérem válasszon színt!

12 800 Ft
ÚJ
27043

BAGOLY

Ez a figyelemreméltó madár világszerte szerepel legendákban, mítoszokban. A bagoly a magasabb rendű bölcsességet jelképezi.

Állatszellemmel való munka során, felruházza a mágust a bagoly tulajdonságaival.

 

Bagoly magassága: 40,5cm

Szélessége: 13,5 cm.

Talpazat hossza: 29,5 cm

Talpazat szélessége:10 cm.

32 000 Ft
ÚJ
11025

BAPHOMET GYŰRŰ

A Baphomet név eredete nem tiszta. Valószínű, hogy két görög szó, a baphe és a metis kombinációja, melynek jelentése: “a tudás felszívása”.

A gyűrű viselése önbizalmat ad, véd, oltalmaz, energiákkal tölt fel téged a mindennapjaid során.

 

16 400 Ft
ÚJ
25019

Boszorkány Inga Unakit és Fluorit Ásvánnyal

 

Az inga minden boszorkány alapvető tárgya, mely apró méretének köszönhetően mindig nálunk, a “kezünk ügyében” lehet. A legvarázslatosabb és legegyszerűbb eszköz ez, mellyel épp úgy elbeszélgethetünk saját önvalónkkal, mint ahogyan jósolhatunk, vagy segíthetünk másoknak is válaszokat kapni kérdéseikre.

 

A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a 'szavát'.

 

UNAKIT

Használható sorvető kristályként kristályjósláshoz; jelzi, hol van szükség kompromisszumra és együttműködésre. Alkalmazásnak azonban az a legjobb módja, ha tíz vagy tizenkét másik megfelelő kővel együtt használjuk. Ezeket a koptatott köveket egy közös tasakban kell tartani. Látatlanban egyet válasszunk ki közülük ahhoz, hogy egy feltett kérdésre választ kapjunk, vagy pedig egymaréknyi követ beledobunk a sorsvető kerékbe.

 

FLUORIT

A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességet, jobban tudatosítja bennünk a magasabb rendű spirituális valóságot, és meggyorsítja a spirituális eszmélést; valamint összpontosítja az elmét és az univerzális gondolkodáshoz kapcsolja. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat.

Az inga mérete: 20,5 cm

11 000 Ft
ÚJ
15091

WITCHES TAROT KÁRTYA

 

A tarot kártyák a láthatatlan világ orákulumai. Segítségükkel, bölcsességükkel választ kaphatunk a minket foglalkoztató kérdésekre, nehézségekre. A döntés meghozatalához a tarot rendszere évezredek óta hasznos segítséget nyújt, hiszen közvetítésével belső, isteni minőségünkkel lépünk kapcsolatba.

78 lapos (22 Nagy Arkánum és 56 Kis Arkánum) angol nyelvű kártyacsomag. A kártyán szereplő QR kód beszkennelésével elérhető a használati utasítás.

A kártya leírása varázslatnövelő terjedéseket tartalmaz, például a Hármas istennő, a Négy elem és az Év kerekének a terjedését. A kártyák a mágiát használót szólítják meg, a boszrokányság áll a középpontban. A képek gazdag színekkel telik.

Kártya méretei: 

Hossza: 10,5 cm

Szélessége: 6 cm

9 600 Ft