Újdonságok

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
25014

Boszorkány Inga Rózsakvarc és Aventurin Ásvánnyal

 

Az inga minden boszorkány alapvető tárgya, mely apró méretének köszönhetően mindig nálunk, a “kezünk ügyében” lehet. A legvarázslatosabb és legegyszerűbb eszköz ez, mellyel épp úgy elbeszélgethetünk saját önvalónkkal, mint ahogyan jósolhatunk, vagy segíthetünk másoknak is válaszokat kapni kérdéseikre.

 

A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a 'szavát'.

 

RÓZSAKVARC

A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Kitűnően hat a középkorúsággal együtt járó krízisre. Ha rózsakvarcot tartunk a kezünkben, hangsúlyozza a pozitív hozzáállást. Emlékeztet bennünket a céljainkra. Ez a csodálatos kő fejleszti a fogénykonyságot mindenfajta szépségre.

 

AVENTURIN

Az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Szoros kapcsolatban áll a tündérvilággal; és arra használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Ha aventurint viselünk, elnyeli az elektromágneses szmogot és véd a környezetszennyezés ellen. Mobiltelefonra ragasztva a rezgések ellen nyújt védelmet. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket. Védi a szív csakrát, valamint a szív energiáját az asztrális vámpírok ellen.

Az inga mérete: 19,5 cm

11 000 Ft
ÚJ
17201

Személyre szabott, horoszkópnak megfelelő ásványokkal készített mágikus karkötők.

 

Válaszd ki a Neked megfelelő karkötőméretet, és mi elkészítjük Neked!

 

A rugalmas gumidamilra fűzött karkötőt Három féle csodálatos ásvány alkotja: Hegyikristály, ametiszt és fluorit.

14 000 Ft
ÚJ
14037

Válaszd ki a Neked megfelelő karkötőméretet, és mi elkészítjük Neked!


A rugalmas gumidamilra fűzött karkötőt négyféle ásvány alkotja: rózsakvarc, akvamarin, fehér achát illetve amazonit.

10 000 Ft
ÚJ
14093

Csodálatos ásványokból álló karkötőkészletet kiegészít a letisztult faberakással készült karkötő.

Szerencsehozó elefánt szimbólumhoz a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet jelzőket társítják hozzá. E tulajdonságok nem csak az elefántnak, hanem a kiváló embereknek is vonásai. Ezért nem véletlen, hogy, akik szeretik az elefántokat, vagy birtokolnak elefánt szobrot, motívumot, magukra ismerhetnek az elefánthoz csatolt jelzők hallatán.

Mérete körülbelül 20-21 cm, de mivel rugalmas gumira van felfűzve, bármilyen csuklóméretre tökéletesen passzol!

20 000 Ft
ÚJ
26024

SZFINX SZOBOR

 A szfinxben az oroszlán – természeti, anyagi erő – és az emberfej – a szellemi, intellektuális erő – isteni egységben egyesül. A mindentudás, a mindenhatóság, a királyi hatalom megtestesítője. A szfinx szobrok rejtett bölcsességet jelképeznek.

Adatai

Hosszúsága: 8 cm

Szélessége: 3,5 cm

Magassága: 6 cm

Anyaga: Műgyanta

2 000 Ft